ЗА НАС

НАШАТА КОМПАНИЈА

Со одлуката да соработувате со Гет а Дизајнер добивате гаранција дека ќе добиете целосно функционална веб-страна која ефикасно ќе допре до вашата целна публика и ќе помогне да се зголеми онлајн профилот на вашата компанија. Со изборот на која било услуга од Гет а Дизајнер имате гаранција дека вашата компанија ќе добие предност на сè поконкурентниот онлајн пазар затоа што вашата веб-страна ќе биде професионално изработена и ќе работи беспрекорно на сите уреди.

Гет а Дизајнер е компанија за веб дизајн со целосна услуга, основана во 2018 година. Ние како компанија изработуваме професионални веб-страници за клиенти од широк спектар на индустрии, вклучувајќи рекламирање, комуникации, мода, финансии, е-трговија, право, медицина и здравје, градежништво, осигурување и недвижен имот.

Ние сме посветени да понудиме уникатен веб-дизајн по нарачка за секој клиент, од веб-страници за мали бизниси до гигантски веб-страници за е-трговија.

Гет а Дизајнер е компанија за развој на веб и мобилни апликации со седиште во Прилеп и Минхен, а нашите услуги се достапни во целиот свет. Со 5+ години искуство имаме квалификуван професионален тим со огромно колективно искуство во креирање на веб и мобилни апликации.
Ние ги претвораме вашите идеи во реалност. Ние создаваме ефективни решенија за нашите клиенти на дигиталниот простор и создаваме нови деловни можности.

Имаме и неколку признанија низ годините за нашата работа, но најголемата награда од сите е да ги видиме нашите клиенти задоволни и успешни.

Нашето мото
„Да обезбедиме најдобри решенија за вашите производи и услуги, мотивирани работници и дисциплинирана работа за создавање среќни и успешни клиенти“.

НАШИОТ ТИМ

Aleksandar
Александар
основач и управител

UI/UX, HTML/CSS, SCSS/SASS, Javascript, .NET, DevOps, CI/CD, Docker, AWS, Azure, Design Patterns, MSSQL

lena-new
Лена
Frontend Developer

UI/UX, HTML/CSS, Javascript, Figma, Bootstrap, jQuery, SCSS/SASS, GIT, ReactJS

Gorjan
Хуго
UI/UX Developer

UI/UX, HTML/CSS, Figma, Adobe XD,
Bootstrap, SCSS/SASS

Dani-new
Дани
Software Engineer

JavaScript, React, Angular, TypeScript, Vue, Next.js, Unit Testing, Node.js, MongoDB, SQL, API, GraphQL, Sass, C#, Agile

Aida
Аида
UI/UX Developer

Html, CSS, UX/UI, JavaScript, Phyton, Swift, C++, SEO, CMS, Photoshop, Illustrator