Нудиме веб дизајн за секоја намена, уникатен дизајн, одржување и посветеност на потребите на клиентот

НАШЕТО МОТО:

Посветени сме на понуда на уникатен дизајн прилагоден за секој клиент, од мали бизнис сајтови, до сајтови за огромни бизниси.

НАШАТА ПОНУДА

Основен веб сајт
Веб сајт со основни можности
од €350
од €
300
еднократно
Почетна страна
Основни информации
Неколку слики
Основна поддршка за SEO
Контакт форма
CMS
Гугл мапи
Анимации
Галерија со слики
Импресум и страна за приватност на податоци
Поп-ап
1 година бесплатен хостинг
Премиум веб сајт
Веб сајт со просечни можности
од €470
од €
400
еднократно
Сѐ од основен
Блог / Магазин
Повеќе слики / галерија
Подобрена поддршка за SEO
Безбедност за сајтот
ВЕБ Кеширање
Бизнис веб сајт
Веб сајт со напредни можности
од €650
од €
500
еднократно
Сѐ од премиум
Повеќејазичност
Неограничено слики / галерии
Неограничен број на форми
Онлајн продавница
Спам филтер
Newsletter
Закажување онлајн термини

НАШИ КЛИЕНТИ