НАШИТЕ УСЛУГИ

Ние ги претвораме вашите идеи во реалност. Ние создаваме ефективни решенија за нашите клиенти на дигиталниот простор и создаваме нови деловни можности.

ВЕБ ДИЗАЈН

Основен веб сајт
Веб сајт со основни можности
од €350
од €
300
еднократно
Почетна страна
Основни информации
Неколку слики
Основна поддршка за SEO
Контакт форма
CMS
Гугл мапи
Анимации
Галерија со слики
Импресум и страна за приватност на податоци
Поп-ап
1 година бесплатен хостинг
Премиум веб сајт
Веб сајт со просечни можности
од €470
од €
400
еднократно
Сѐ од основен
Блог / Магазин
Повеќе слики / галерија
Подобрена поддршка за SEO
Безбедност за сајтот
ВЕБ Кеширање
Бизнис веб сајт
Веб сајт со напредни можности
од €650
од €
500
еднократно
Сѐ од просечен
Повеќејазичност
Неограничено слики / галерии
Неограничен број на форми
Онлајн продавница
Спам филтер
Newsletter
Закажување онлајн термини

ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦИ

Онлајн продавница за сите мали и средни претпријатија и самовработени
Дали имате сопствен бизнис и сакате да ја зголемите продажбата на вашите производи или да достигнете повеќе клиенти?

Што мислите да имате сопствена онлајн продавница која ви овозможува да продавате насекаде во светот, во секое време, брзо и лесно?

Направете го првиот чекор и влезете во модерниот свет на онлајн купување!

Мобилните уреди се важен дел од нашите животи овие денови, така што нашите онлајн продавници имаат функционален одговорен (адаптивен) дизајн и работат беспрекорно на кој било уред. Секој дизајн е уникатен и целосно оптимизиран според желбите на нашите клиенти.

Ајде да ја започнеме вашата успешна онлајн продавница заедно!

Бизнис веб сајт
Веб сајт со напредни можности
од €650
од €
500
еднократно
Сѐ од просечен
Повеќејазичност
Неограничено слики / галерии
Неограничен број на форми
Онлајн продавница
Спам филтер
Newsletter
Закажување онлајн термини

МОБИЛНИ АПЛИКАЦИИ

iOS (iPad)
по договор
UX дизајн
Број на екрани по желба
Зачленување
Продажба преку апликација
Push нотификации
Повеќејазичност
Контролен панел
Гугл аналитика
Промо слики за AppStore
Објавување во AppStore
Android (Tablet)
по договор
UX дизајн
Број на екрани по желба
Зачленување
Продажба преку апликација
Push нотификации
Повеќејазичност
Контролен панел
Гугл аналитика
Промо слики за PlayStore
Објавување на PlayStore
iOS + Android
20% попуст
UX дизајн
Број на екрани по желба
Зачленување
Продажба преку апликација
Push нотификации
Повеќејазичност
Контролен панел
Гугл аналитика
Промо слики за Play/App Store
Објавување на Play/App Store

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

ЛОГО
од €
100
3 предлог дизајни
ФЛАЕР
од €
200
Дизајн
100 бесплатни примероци
3 предлог дизајни
4/4 боја - двострано печатени
Флаер А5 портрет / пејсаж
ВИЗИТ КАРТИ
од €
80
Дизајн
100 бесплатни примероци
3 предлог дизајни
4/4 боја - двострано печатени
Формат 55 x 45

ВИДЕО EDIT

Нашиот тим ќе ја направи најдобрата видео монтажа за секоја ваша потреба. Реклама, презентациско видео или по договор.